Αγροτουριστικά καταλύματα – Το Σπίτι της Μαρίτσας

Στο παραδοσιακό χωριό Κακοπετριά, το «Σπίτι της Μαρίτσας» προσφέρει κήπο και δωμάτια με οροφή με ξύλινα δοκάρια και τζάκι. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

Με επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην οροσειρά Τρόοδος, όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο «Σπίτι της Μαρίτσας» διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο και καθιστικό. Έχουν επίσης μπάνιο με μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Στο χωριό Κακοπετριά θα βρείτε διάφορα καφέ και ταβέρνες. Στην καταπράσινη περιοχή υπάρχουν δημοφιλή μονοπάτια πεζοπορίας.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το μονοπάτι της Φύσης Βατερή που δημιουργήθηκε στη δυτική όχθη παραποτάμου του Κλάριου και σε όλο το μήκος του ακολουθεί την πορεία του ποταμού. Μέσα σε πυκνό δάσος από πλατάνια, σκλήδρους και δρύες και ακολουθώντας το ανάγλυφο του εδάφους μεταφέρει τους περιπατητές σε πανέμορφα τοπία.

Οι περιηγητές μπορούν να συνδυάσουν την επίσκεψη και με μία βόλτα στην Παλιά Κακοπετριά, η οποία θεωρείται δείγμα της «λαϊκής αρχιτεκτονικής». Η παλιά συνοικία του χωριού, με στενούς και ελικοειδείς δρόμους έχει ανακηρυχθεί ως χώρος προστατευόμενης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Μάριου Ιωάννου 70, Κακοπετριά 2800, Κύπρος
Τηλ.: +357 22 923646
Email: maritsalodgehotel@gmail.com

Τοποθεσία

Καταλύματα

Υποσέλιδο