Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους (ΑΝΕΤ)

Η Ανάπτυξης Εταιρεία Κοινοτήτων Περιοχής Τροόδους ΛΤΔ (ΑΝ.Ε.Τ.) αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων, σε πολλά και διάφορα αντικείμενα, στελεχών, με πλήρη συμπληρωματικότητα, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες στον κοινοτικό και ιδιωτικό τομέα.

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Κοινοτήτων Περιοχής Τροόδους ΛΤΔ συνενώνοντας όλες τις περιοχές (7 υποπεριοχές / 68 κοινότητες σαν Ομάδα Τοπικής Δράσης Leader μέχρι σήμερα και 110 κοινότητες σε επίπεδο Γεωπάρκου) που αποτελούν τη περιφέρεια Τροόδους και αναπτύσσοντας άρρηκτους δεσμούς, αποσκοπεί στην ανάπτυξη, ανάδειξη και προβολή αυτών, προωθώντας παράλληλα προς επίλυση τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι περιοχές αυτές όσο και οι επιμέρους κοινότητες που τις αποτελούν. Η εταιρεία συστάθηκε το Γενάρη του 2009 ως εταιρεία χωρίς μετοχικό κεφάλαιο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Η ΑΝ.Ε.Τ. αποτελεί αξιόπιστο και αποτελεσματικό αναπτυξιακό μηχανισμό στα χέρια των φορέων και των κατοίκων των υποπεριφερειών Μαραθάσας, Σολέας, Κουμανδαροχωρίων, Ορεινών Θερέτρων Λεμεσού, Νότιας και Βόρειας Πιτσιλιάς και τέλος Κρασοχωρίων-Αμπελοχωρίων.

Μεγάλη επιτυχία ήταν η ένταξη του Γεωπάρκου Τροόδους στο Δίκτυο Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO και στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων. Μια επιτυχία που οφείλεται στη σκληρή δουλειά και στην πολύ καλή συνεργασία της ΑΝΕΤ με το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης και το Τμήμα Δασών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ αρ. 139, 2827, Γαλάτα, Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22952043
Fax: +357 22952045

Τοποθεσία

Λοιπές υπηρεσίες

Υποσέλιδο