Ξενοδοχείο Εκάλη

Το ξενοδοχείο Εκάλη απέχει μόλις 150μ. από το κέντρο του χωριού Κακοπετριά και διαθέτει εστιατόριο και μπαρ. Όλα τα δωμάτια ανοίγουν σε μπαλκόνι με θέα στο όρος Τρόοδος. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Τα δωμάτια στο Εκάλη είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση. Περιλαμβάνουν μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Ορισμένες μονάδες προσφέρουν θέα στην κοιλάδα της Σολέας.
Στο ιδιόκτητο εστιατόριο του ξενοδοχείου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τοπικά, σπιτικά πιάτα. Μπορούν επίσης να απολαύσουν ντόπιο κρασί και οινοπνευματώδη ποτά από το μπαρ. Σε απόσταση 100μ. από το ξενοδοχείο Εκάλη υπάρχει μίνι μάρκετ.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το μονοπάτι της Φύσης Βατερή που δημιουργήθηκε στη δυτική όχθη παραποτάμου του Κλάριου και σε όλο το μήκος του ακολουθεί την πορεία του ποταμού. Μέσα σε πυκνό δάσος από πλατάνια, σκλήδρους και δρύες και ακολουθώντας το ανάγλυφο του εδάφους μεταφέρει τους περιπατητές σε πανέμορφα τοπία.

Οι περιηγητές, μπορούν να συνδυάσουν την επίσκεψη και με μία βόλτα στην Παλιά Κακοπετριά, η οποία θεωρείται δείγμα της «λαϊκής αρχιτεκτονικής». Η παλιά συνοικία του χωριού, με στενούς και ελικοειδείς δρόμους, έχει ανακηρυχθεί ως χώρος προστατευόμενης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γεωργίου Γρίβα Διγενή 22, 2800 Κακοπετριά, Κύπρος
Τηλ.: +357 22 922501
Ιστοσελίδα: http://www.ekali-hotel.com/
Email: info@ekali-hotel.com

Τοποθεσία

Καταλύματα

Υποσέλιδο