Πρατήριο Βενζίνης LukOil – Γαλάτα

Η Lukoil Cyprus είναι 100% θυγατρική της Lukoil Europe Holdings και λειτουργεί δίκτυο λιανικής εμπορίας υγρών καυσίμων στην Κύπρο, το οποίο αριθμεί 31 πρατήρια.

H ρωσική Lukoil έχει παρουσία στην αγορά λιανικής καυσίμων της Κύπρου από το 2002, οπότε άρχισε να λειτουργεί 16 πρατήρια. Στη συνέχεια το Δεκέμβριο του 2003 εξαγόρασε 13 πρατήρια της ExxonMοbil. Σήμερα ο αριθμός των πρατηρίων της εταιρείας ανέρχεται σε 31, με μέσες ημερήσιες πωλήσεις 6,6 χιλιόλιτρα υγρών καυσίμων. Το μερίδιο της εταιρείας στην αγορά του νησιού ανέρχεται σε 11% περίπου.

Το πρατήριο βενζίνης εμπίπτει στα όρια της κοινότητας Γαλάτας που είναι κτισμένη σε υψόμετρο 620 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στις όχθες του ποταμού Καρκώτη, ανάμεσα σε οργιώδη βλάστηση από άγρια και οπωροφόρα δέντρα, με τα εντυπωσιακά ξύλινα μπαλκόνια και τις ξύλινες σκάλες των παλιών παραδοσιακών σπιτιών, τις έξι Βυζαντινές εκκλησίες με τις πυραμιδοειδείς στέγες και με τα ορθογωνικά κεραμίδια, τις ξύλινες πόρτες-παράθυρα-δοκούς, αποτέλεσμα μιας έξοχης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αρχ. Μακαρίου, 2827 Γαλάτα
Τηλέφωνο: +357 22 922329

Τοποθεσία

Πρατήρια βενζίνης

Υποσέλιδο