Πρατήριο Βενζίνης Petrolina

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ εξυπηρετεί την περιοχή της Κακοπετριάς με κατάστημά της. Η ανέγερση του πρατηρίου έγινε με βάση τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, περιβάλλοντος, λειτουργικότητας και εμφάνισης. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και με βάση τους κανονισμούς που ρυθμίζουν την ανάκτηση ατμών βενζίνης, οι αντλίες του πρατηρίου διαθέτουν το σύστημα ανάκτησης ατμών βενζίνης κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού μηχανοκίνητων οχημάτων.

Επίσης, μπορούν να σταθμεύουν οχήματα για έλεγχο της πίεσης και συμπλήρωσης της πίεσης των ελαστικών τους. Εντός του πρατηρίου πωλούνται λιπαντικά, αξεσουάρ και καθαριστικά οχημάτων, απλά ανταλλακτικά και άλλα συναφή προς το αυτοκίνητο προϊόντα.

Μέσα στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και της συλλογικής προσπάθειας για αναβάθμιση των προφερόμενων υπηρεσιών, ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος πρατηριούχων Κύπρου το 1987 και από τότε προσφέρει τις υπηρεσίες του στα μέλη του, αλλά και στο ευρύ κοινό, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον τομέα της ενημέρωσης και πληροφόρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.petrolstationscy.com/xairetismos-proedrou.

Το Πρατήριο Βενζίνης Petrolina στην Κακοπετριά θα το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 17 Arch. Makariou III Ave., Kakopetria, NICOSIA, CYPRUS
Τηλ.: +357 22922437
Φαξ: +357 22813968

Τοποθεσία

Πρατήρια βενζίνης

Υποσέλιδο