Το σπίτι της Αντιγόνης

Το ανακαινισμένο Antigone’s House βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Σπήλια, σε υψόμετρο 1.100μ. πάνω απ’ τη θάλασσα και χρονολογείται από το 1870. Τα διαμέρισματά του είναι διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες, παλιά τεχνουργήματα, χειροποίητα κεντήματα και περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό και αίθριο, που περιβάλλεται από πολύχρωμα λουλούδια.

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Παρέχονται πετσέτες και κλινοσκεπάσματα.

Καθημερινά προετοιμάζεται σπιτικό πρωινό. Κατόπιν αιτήματος, σερβίρεται μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με μεσογειακά εδέσματα.Οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος σε αγροτικές δραστηριότητες στα ιδιωτικά κτήματα, να ψήσουν ψωμί σε φούρνο με ξύλα ή ακόμα και να συμμετέχουν στην παραγωγή τοπικού κρασιού στο ιδιωτικό οινοποιείο. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε επίσης μουσείο υποδηματοποιίας, το οποίο έχει συσταθεί από τους ιδιοκτήτες.

Για τους λάτρεις της φύσης, μια επίσκεψη στα χωριά Σπήλια και Κουρδάλι μπορεί να συνδυαστεί και με περιδιάβαση σε ένα από τα μονοπάτια της φύσης που υπάρχουν στην περιοχή, όπως:

Μούττη της Χώρας – Σελλάδι του Καραμανλή
Δόξα σοι ο Θεός – Μούττη της Χώρας
Τα Τεισιά της Μαδαρής – Γεωδιαδρομή
Μαδαρή – Σελλάδι του Καραμανλή
Σελλάδι του Καραμανλή – Καννάβια

Τοποθεσία

Καταλύματα

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Υποσέλιδο