Ξενοδοχείο Μηναΐδης

Το Ξενοδοχείο Μηναΐδης βρίσκεται στο χωριό της Κακοπετριάς. Προσφέρει θέα στο όρος Τρόοδος, εστιατόριο και ηλιόλουστη βεράντα. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, κλιματισμό και τηλεόραση. Τα ιδιωτικά μπάνια είναι εξοπλισμένα με μπανιέρα ή ντους. Περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα και προϊόντα καθαρισμού.

Έναντι επιπλέον χρέωσης, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κοινόχρηστη εποχική πισίνα, η οποία βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από το κατάλυμα. Στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Μηναΐδης θα βρείτε επίσης μπαρ και κοινόχρηστο lounge.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το μονοπάτι της Φύσης Βατερή που δημιουργήθηκε στη δυτική όχθη παραποτάμου του Κλάριου και σε όλο το μήκος του ακολουθεί την πορεία του ποταμού. Μέσα σε πυκνό δάσος από πλατάνια, σκλήδρους και δρύες και ακολουθώντας το ανάγλυφο του εδάφους μεταφέρει τους περιπατητές σε πανέμορφα τοπία.

Οι περιηγητές, μπορούν να συνδυάσουν την επίσκεψη και με μία βόλτα στην Παλιά Κακοπετριά, η οποία θεωρείται δείγμα της «λαϊκής αρχιτεκτονικής». Η παλιά συνοικία του χωριού, με στενούς και ελικοειδείς δρόμους, έχει ανακηρυχθεί ως χώρος προστατευόμενης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αηδονιών 20, Κακοπετριά 2800, Κύπρος
Τηλ.: +357 22 922421

Τοποθεσία

Καταλύματα

Υποσέλιδο